Karting centar Jagodina

KORPORATIVNI KARTING – ''team building''

U centralnom delu Srbije u Jagodini juna meseca 2016 godine završena je izgradnja i asfaltiranje moderne karting staze ''Karting centar Jagodina''. Obzirom da staza ispunjava sve neophodne uslove za održavanje takmičenja, trka, rekreativnih organizacija, amaterske lige i da su već u 2016 i 2017 godini održane po dve međunarodne trke i preko petnaest amatersko rekreativnih trka, Karting centar Jagodina nudi mogućnost organzacije Korporativnih vožnji tzv. ‘’team building’’, eventa za Vaše saradnike, poslovne partnere, zapošljene a sve u cilju promovisanja Vaše kompanije i Vašeg brenda u centralnom delu Srbije na karting stazi koju posećuju klijenti, profesionlaci, rekreativci iz svih krajeva R. Srbije a i iz inostranstva.

Osmislili smo različite programe kojima na originalan način možete da promovišete vaš proizvod, brend, motivišete zaposlene, ili druženje sa klijentima. Motivišete zaposlene i stvarate pobednički tim, gradite bazu kupaca i radite na povećanju njihove lojalnosti, stalno ugovarate nove poslove.

Karting centar Jagodina raspolaže sa velikim brojem karting vozila novije generacije (Caroli kart GX270) i modernim sistemom za merenje vremena i plasmana vozača (MyLaps) pa je organizacija profesionalnih i rekreativnih takmičenja i druženja na visokom nivou u rangu modernih Evropskih karting staza..

Karting centar Jagodina u pratećem sadržaju u ponudi ima ‘’Sport café’’, Karting SHOP, ketering, ‘’Paint Ball’’ poligon, teren pa je moguća organizacija celodnevnog programa i druženja za vašu klijantelu i poslovne saradnike a čak se i u blizini Karting centra nalazi par visokorangiranih smeštajnih objekata. U skladu sa Vašim zahtevima i idejama postoji nekoliko modela organizacije Korporativnog karting dana. Svi učesnici pre samih vožnji dobijaju od licenciranih instruktora skraćenu obuku i pripremu za vožnju koja se odnosi na način i stil vožnje, bezbednosne aspekte i postupanje u određenim situacijama. U toku same vožnje postoje probni krugovi za upoznavanje same staze a i karting vozila. Svi učesnici dobijaju na korišćenje potkapu i homologiranu kacigu. Nakon probne vožnje u trajanju od 10 minuta za sve učesnike, preporučujemo kvalifikacije i merenje vremena a zatim i pristupanje takmičenju, tj. rekreativnoj trci. U zavisnosti od broja učesnika organizuju se ciklusi (četvrtfinale, finale) a zatim se od najuspešnihjih formira finalna trka iz koje se kroz trku na stazi u 12 krugova učesnici bore za 1, 2 i 3 mesto. Za učesnike će se po prethodnom dogovoru obezbediti, hrana i konzuimacije u obimu koji vi predložite. Naravno u skladu sa prethodnim dogovorom za najuspešnije obezbedićemo pehare, medalje, plakete sa vašim logom.

ORGANIZUJMO KARTING EVENT – DA BISTE UNAPREDILI SOPSTVENI POSAO!