Karting centar Jagodina

KARTING centar Jagodina sem ponude koja se odnosi na komercijalnu, rekreativnu i profesionalnu vožnju nudi i obezbeđen, uređen prostor za smeštaj karting vozila i opreme.

 K A R T I N G ''H O T E L''

Garažno mesto (u jednoj garaži ima 4 garažna mesta)

- zakup garažnog mesta za 1 mesec     -  4500 din
- zakup garažnog mesta za 3 meseca   -  12000 din
- godišnji zakup garaže                         -  65000 din

Garaža  - garaža je veličine 15 m2, 

-godišnji zakup garaže  -  65 000 din
- korisnik ima sve potrebne priključke i apsolutnu samostalnost korišćenja. 
- nije dozvoljeno garažiranje kartinga trećih lica;
- prilikom zakupa garaže korisnik ima popust na korišćenje karting staze

Navedena ponuda osmišljena kako bi se vozačima olakšao deo koji se odnosi na najteži deo, tj. pripremu, utovar, istovar i transport karting vozila i opreme. 

Pravilnik i uslovi korišćenja garaža:


Karting centar Jagodina pored ostalih usluga u svojoj ponudi svojim korisnicima pruža uslugu ’’Karting Hotela’’. Korisnici mogu izabrati opcije 1. zakup garaže 2. zakup garažnog mesta.

 • ZAKUP GARAŽE - Uskuge zakupa garaže odnose se na vremenski period jedne ’’sezone’’. Jednu garažu može koristiti jedan ili maksimalno dva korisnika. U jednoj garaži mogu se nalaziti dva karting vozila. Smeštaj svakog sledećeg karitng vozila dodatno se naplaćuje po cenovniku KCJ. Smeštaj karting vozila trećih lica nije dozvoljen. Pravo korišćenja ispred zone garaže ima isključivo korisnik ili korisnici koji su garažu zakupili.
 • GARAŽNO MESTO - U jednoj garaži mogu se smestiti više karitng vozila i korisnik ove usluge može izabrati ovu opciju na jedan ili više meseci. Prilikom korišćenja ove usluge korisnik smešta svoje karting vozilo u garaži na karting kolicima ili na podu. Prilikom dolaska vozača na stazu Karting centra Jagodina, iz garaže dobija svoje karting vozilo i nema pristup garažnom prostoru i drugim karting vozilima do završetka koriščenja karitng staze.

PRAVILA KORIŠĆENJA:

 • Po dolasku na karting stazu korisnih ovih usluga u obavezi je da se javi službenim licima karting centra.
 • Pre izlaska na karitng stazu, pre samo vožnje obavezno je plaćanje korišćenje uskuge karting staze.
 • Korisnik ispod svog karting vozila mora imati PVC foliju, ciradu, podmetač minimalnih dimenzija 1.5m x 1.5m kako bi se izbeglo oštećenje i prljanje podloge benzinom, uljima, sprejevima i drugim lubrikantima.
 • Pranje i čišćenje delova izričito je zabranjeno na travnatim površinama, betonu, asfaltu.
 • Nije dozvoljeno ostavljanje električnih uređaja bez nadzora po odlasku sa staze. (punjači akumulatora, frižideri, kompresori i drugi uređaji koji svojim kvarom bez nadzora mogu izazvati opasnost i veću materijalnu štetu svih korisnika i samog karting centra Jagodina.
 • U slučaju ustupanja karting vozila trećim licima bez iskustva obavezno je da se o tome obavesti službeno lice karting centra Jagodina kako bi bio upoznat o najosnovnijim pravilima i pojedinostima i kako bi isti pre toga potpisao ’’ugovor o korišćenju usluga Karting centra Jagodina’’.
 • Karting vozila sa ’’vodenim’’ hlađenjem ne mogu izlaziti u zonu staze ukoliko se u sistemu nalazi neka druga tečnost sem vode.
 • U toku treninga mehaničar, roditelj može ući u zonu staze samo ako je neophodno pružanje pomoći vozaču. Ukoliko u zonu staze ulazi sa karting kolicima mora sačekati da ostali vozači napuste zonu staze, da nema drugih vozača na stazi.
 • U toku trajanja vožnje pratilac, mehaničar, roditelj mora biti u bezbednoj zoni, van zone staze.


www.kartingjagodina.com – 069/66-55-66 – karitngjagodina@gmail.com